TOTAALBEDRAG:

BEREKEN UW KAS:

Belangrijk: met dit programma kunt u uw kas berekenen. De prijzen zijn geldig behoudens softwarefouten of onmogelijke combinaties die niet door de software zijn opgevangen. De prijs is daarom slechts geldig wanneer deze door ons bevestigd is.

LEVERINGSTERMIJN: levering 1-2 weken (ongekleurd), 3-4 (gekleurd)/plaatsing 6-8 weken

U kunt nu al bestellen en de levering samen met ons ook later inplannen.

TOTAALBEDRAG:

Serre neuve HBS mini
Afmeting: 1.50 x 2.25



Goothoogte: 1.80
Nokhoogte: 2.20
Aantal manuele dakramen: 1
Bij dit type kas is standaard een aluminium kokerfundatie inbegrepen.
In principe is elke RAL kleur mogelijk in glans of structuur. Indien u een kleur wenst die niet in onderstaand overzicht beschikbaar is, kan u hiervoor contact opnemen.
Vul hier uw postcode in voor een correcte berekening van het transport. Zoniet wordt de transportkost nog niet in rekening gebracht.

Zaaitafel in achterwand (incl. zaaibakjes) 

Extra dakraam blank

Extra dakraam standaard RAL 

2 automatische dakramen (2 Stuks waarbij 1 manueel vervangen wordt)  

2 automatische dakramen RAL (2 Stuks waarbij 1 manueel vervangen wordt)  

Extra deur 0,85 m blank in achterwand

Extra deur 0,85 m RAL in achterwand

Deur verplaatsen naar zijwand (ipv voorwand)



Om uw bestelling te voltooien, klik op onderstaande knop "Bestellen" (graag dan hieronder alle adresgegevens invullen). Wij krijgen dan deze prijsberekening door. We kijken ze na en bevestigen ze dan met eventuele opmerkingen en praktische details.

U kunt de berekening als "offerte" ook naar uw e-mailadres sturen (zeker dan hieronder e-mailadres invullen. Als u uw gegevens invult, ontvangt u een gepersonaliseerde offerte.) Als u nadien contact met ons opneemt, vragen we graag ons het offertenummer door te geven zodat we direct uw uitwerking kunnen bekijken.

Lees ook even aandachtig onze algemene voorwaarden .

Heeft u nog vragen of wenst u alle mogelijkheden en toebehoren eerst eens te bekijken. Het kan interessant zijn ons toonpark eens te bezoeken. We hebben een 20-tal toonmodellen opgesteld waarbij we u graag alle mogelijkheden toelichten.
Openingsuren toonpark:
Kemelbeekstraat 31
2460 Tielen (nabij Turnhout,Belgiƫ)
Zaterdag voormiddag 8u30 - 12u.
Weekdagen: best vooraf een afspraak maken
Onze prijzen zijn btw inclusief!
AVG/GDPR: De gebruiker gaat akkoord met het versturen en opslaan van zijn gegevens om een automatische offerte te kunnen maken en/of een eventuele bestelling te kunnen afhandelen. Deze gegevens worden niet gebruikt om u ongewenst te contacteren.




TOTAALBEDRAG: